ladot ideiglenes tetovalas logo

Helló Nyár! Helló LaDot!

Legyen szó egy könnyű nyáresti buliról, kerti partiról, tengerparti kikapcsolódásról mindenütt feldobja megjelenésünket egy a valódihoz megtévesztően hasonlító, esztétikus tetoválás, amely outfit-ünk kiegészítőjeként vonzani fogja az érdeklődő tekinteteket.

A LaDot tetoválások azoknak jelent megoldást, akik minőségi, élethű, de ugyanakkor ideiglenes tetoválást keresnek, anélkül, hogy egy életre szóló döntést kellene hozniuk az áhított tetoválás viseléséről.
A LaDot-tal mindez megoldott, sőt akár naponta különböző tetkókat próbálhatsz ki.

ladot ideiglenes tetovalas 1

A tetoválópárnával és tetoválással együtt kínált LaDot straszokkal különleges, egyedi mesterműveket készíthetünk, amelyek egyszerűen eltávolíthatóak egy kis babaolajjal vagy sminklemosóval.
Az elkészített tetoválások akár 36 órán át is a bőr felületén maradnak, így kibírják a napi zuhanyzást, strandolást is.

A LaDott menő tetkói elmaradhatatlan kiegészítője lehet egy-egy hercegnős szülinapi zsúrnak, ahol a kislányok legnagyobb örömére igazán nőcis kiegészítővel gazdagodhatnak. 😊

A LaDot tetoválás elkészítése egyszerűen gyerekjáték, egy jó móka, ahol kreativitásod is kibontakozhat köszönhetően a többféle bélyegzőnek, színnek, strassznak.

Nincs más hátra, mint megalkotni saját, egyedi stílusodat és megmutatni mesterművedet környezetednek.

happy family having fun time at home

Hogyan kell használni a LaDot tetováló szettet?

A tőlünk megszokott módon az új Colop termékeink fejlesztése, illetve gyártása során nem ismerünk kompromisszumokat, így továbbra is a minőség és a biztonság a legfontosabb számunkra.

A csúcsminőség garantálása és megtartása érdekében minden LaDot terméket Európában gyártunk, a legszigorúbb kozmetikai irányelvek szerint, azok maradéktalan betartásával.

close up of female hands, three girls, best friends, flash tatto
ladot good manufacturing practice logo
ladot made in netherlands logo
ladot vegan logo
ladot europe logo