Covid-19

Higiéniai eszközöket kínálunk az ügyfelek és a munkatársak védelme, valamint a pandémia terjedésének megakadályozása érdekében.

A kézfertőtlenítő állványok között található automata és könyökkaros adagolótartályos, továbbá információs kerettel felszerelt változat is.
A különböző kivitelű és alapanyagú elválasztó panelek, valamint a kordonoszlopok segítségével biztosítható a megfelelő távolság megtartása az egy térben tartózkodó emberek között.

Kiváló minőségű termékeink használhatók ügyfélszolgálatokon, várótermekben, oktatási és egészségügyi intézményekben, irodákban és üzemekben is.


Üzletek, kirakatok

Élelmiszerboltba, ruházati üzletbe, pékségbe, bevásárlóközpontba, egyszóval bármilyen profilú üzletbe és annak kirakatába is javasoljuk termékeinket.

Árak feltüntetése, hirdetés, promóció, termékismertető, nyitvatartás kihelyezése, akciós termékek kiemelése – nálunk mindenre van megoldás!


Vendéglátás – hotelek, vendéglátóhelyek

Éttermek, kávézók, cukrászdák számára kínálunk asztali és fali menütartókat, fém és fa megállítótáblákat, különböző méretű krétatáblákat, valamint a dekoratív árkiírás minden szükséges eszközét.

A fali laptartók és névtartók, továbbá a szórólaptartók és az állványos információ hordozó eszközeink tökéletesen használhatók szállodákban, apartmanházakban.


Irodák, társaságok

Alapanyag, szín és méret, valamit a kihelyezés módja tekintetében is széles választékát kínáljuk a plakátkereteknek és posztertartóknak. Irodákban, folyosókon, társasházakban mindig szükség van feliratok, hirdetések, nevek, tájékoztatók kifüggesztésére.

Ezenkívül számos olyan termék található a választékunkban, melyekre szükség lehet, pl.: szórólaptartók, plakátsínek vagy asztali névjegykártyatartók.


Kiállító- és konferencia termek

Képek, poszterek, festmények kihelyezése lakásba, irodába vagy egy múzeum kiállítótermébe – nálunk megtalálható minden szükséges kiegészítő! Képkeretek, sodronyos fali és mennyezeti függesztő elemek, plakátsínek.

Információs állványaink – akár egyedi összeállításban – valamint pulpitusaink konferenciák, előadások nélkülözhetetlen kellékei.


Váróterek, ügyfélvárók

Bank vagy posta ügyfélterébe, orvosi váróba, intézmények folyosójára, pályaudvarok várótermébe kínálunk asztali és fali laptokokat, falra vagy pultra kihelyezhető szórólaptartókat, információs állványokat, vitrineket.

Segítségükkel reklámozhatók termékek és szolgáltatások, megjeleníthető figyelmeztetés vagy termékleírás és nem mellesleg egyedivé varázsolható a hely.