Kreatív & Hobbi üzletág

Az R+C Zrt. elkötelezett az önkifejezés és kreativitás mellett, piaci szakértőként Kreatív & Hobbi üzletágunk termékpalettájára olyan kreatív és hasznos termékeket válogattunk össze, amelyekkel nemcsak a napi rutint tudja megkönnyíteni az ember, hanem sokoldalú felhasználhatóságuk révén kreativitásunk szab határt műalkotásaink tekintetében. Nincs is más hátra, mint Do it yourself! 😊

COLOP e-mark mobil nyomtató

Hordozható, színes, mini nyomtató. Mobil eszközre vagy PC-re telepített applikáció segítségével Ön csak elkészíti a mintát/szöveget és már nyomtathat is.

Az e-mark mobil nyomtató irodai használatra alkalmas. A készülék tud szöveget, képet, vonalkódot, QR kódot, sorszámot nyomtatni.

Az e-mark create mobil nyomtató pedig számtalan kreatív ötlet megoldására ad lehetőséget.
A készülékek mellé kiegészítő eszközöket kínálunk, mint például szalag nyomtatásához szalagot különböző vastagságban, illetve szalagvezető állomást a könnyű kezelés érdekében.


nio bélyegzők

NIO bélyegzők

A NIO bélyegzők a kirakós bélyegzők új generációja, egyedi motívumokkal ellátott termék, amellyel számtalan kreatív ötlet valósítható meg.
A csomag tartalma 1 bélyegző, 10 lenyomat (grafika) és egy csipesz az összeállításhoz.
Kiegészítőként különleges színű cserepárnákat is kínálunk.


Textil bélyegző

Printer IQ 20-as bélyegzőnk különlegessége, hogy textil (legyen az bármilyen anyag: pamut, poliészter) bélyegzésére kiválóan alkalmas. Praktikus, kirakós bélyegző, amely igényeink szerint alakítható, így használható iskolások, óvodások nevének bélyegzésére, ruha, cipő jelölésére, vagy akár táskára, tolltartóra. Rendkívül gazdaságos, hiszen a bélyegző párnája közel 1000 lenyomathoz elegendő, a mosásálló textilfestéknek köszönhetően hosszú ideig olvasható marad. A csomag tartalmaz egy fehér, vasalható textil címkét a sötét ruhákra történő bélyegzés megkönnyítéséhez.

textil bélyegző

cleany stamp szappanpecset

Cleany szappanpecsét, avagy tisztakéz bélyegzők

Megérkeztek Magyarországra is a Colop Cleany 2 in 1 motiváló szappanpecsétek. Ezekkel a tisztakéz érzés bélyegzőkkel könnyedén rávehetőek a lurkók a rendszeres és alapos kézmosásra, ami észrevétlenül épül be napi rutinjukba.


LaDot ideiglenes tetoválás

A LaDot tetoválások kiváló döntés azok számára, akik minőségi, élethű, de ugyanakkor ideiglenes tetoválást keresnek, anélkül, hogy egy életre szóló döntést kellene hozniuk az áhított tetoválás viseléséről. A LaDot tetoválások akár 36 órán át is a bőr felületén maradnak, így kibírják a napi zuhanyzást, strandolást is. A tetoválóbetéttel és tetoválással együtt kínált LaDot strasszokkal különleges, egyedi mesterműveket készíthetünk, amelyek egyszerűen eltávolíthatóak egy kis babaolajjal vagy sminklemosóval.

nio bélyegzők