Cégünk története

1991.

Az R+C Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1991-ben alakult a világ egyik jelentős bélyegzőgyártójának, az osztrák COLOP Stempelerzeugung Skopek GmbH & CO. KG termékeinek forgalmazására. Az akkori gazdasági környezetben rendkívüli igény mutatkozott a választékban lévő bélyegzős termékek iránt.

A kezdeti néhány kiemelkedően népszerű termék sikeres forgalmazása lehetővé tette, hogy a COLOP teljes választékát raktárról kínáljuk. Az osztrák partner dinamikus fejlődésének eredményeként az R+C is újabb és újabb termékekkel tudott megjelenni a hazai piacon.

Ez a tény, valamint az állandó jelenlét a szakmai vásárokon és a szaksajtóban nemcsak megszilárdította a cég piaci helyzetét, hanem a vevők körében addig ismeretlen új értékesítési formák bevezetését is lehetővé tette.

Hosszú évek óta cégünk rendelkezik az ország legnagyobb bélyegző raktárkészletével. A forgalom növekedésével párhuzamosan növekedett a dolgozói létszám is. A rendkívül alacsony fluktuáció következtében a vállalkozás egyik erőssége a jól képzett és ütőképes szakmai csapat.

A COLOP bélyegzők mellett több, a választékot jól kiegészítő termékcsoport került a kínálatba. A teljes körű ellátásra való törekvésnek köszönhetően a bélyegzőgumi elkészítéséhez szükséges gépek és alapanyagok is szinte a kezdetek óta részei a választéknak.

A technika fejlődésével lézergravírozó gépekkel bővült a választék, lehetővé téve azt, hogy a klasszikus bélyegzőkészítői piacról a gravírozó, feliratkészítő vállalkozások irányába is nyisson a cég. Az idejében felismert lehetőségnek köszönhetően az R+C pozíciója stabil ezen a piacon is.

2008.

Hosszas tárgyalások eredményeképpen a cég 2008-ban gyártási licensz szerződést kötött a csúcsminőségű japán Xstamper mikrocellás bélyegzők készítésére, mely szigorúan ellenőrzött körülmények között, japán technológiai folyamat-leírás alapján történő gyártást jelent.

2012.

2012-ben az R+C Zrt.-t megvásárolta az osztrák COLOP Stempelerzeugung Skopek GmbH & CO. KG, mely a világon mintegy 120 országban van jelen, 10 európai országban saját tulajdonú COLOP disztribútorral.

2014.

2014-ben a cég tovább bővítette termék és szolgáltatás palettáját, így a már meglévő választékhoz (felirati és információs rendszerekhez) kapcsolódó profilú cég, az ANTRA-MARK Kft megvásárlása, majd beolvasztása mellett döntött. Az ANTRA-MARK termékek bolti kellékek és bemutatótermi tartozékok széles választékát ölelik fel.

Küldetésünknek megfelelően a jövőben is arra törekszünk, hogy minden olyan területen, ahol jelen vagyunk, a lehető legteljesebb,

folyamatosan bővülő választékkal és szolgáltatások egész sorával segítsük elő partnereink sikeres munkáját.
Fejlődésünk lehetőségét partnereink fejlődése teremti meg.

Tevékenységünk akkor lesz sikeres, ha üzleti kapcsolataink során partnereink rólunk kialakított véleménye mindvégig kedvező marad. Hisszük, hogy sikeresek csak akkor lehetünk, ha együttműködésünk minőségével partnereink gondolkodásában is maradandó „nyomot hagyunk”.

2016.

2016. április 1-vel cégünk megvásárolta az 5K Kft papírtáska üzletágát, így ez a tevékenység az R+C Zrt. kereteink belül működik tovább. Az újabb akvizíció célja, hogy partnereink számára minél szélesebb, a tevékenységeink közé illeszthető választékot nyújtsunk.