Epilog lézergravírozó és vágógépek

Made in USA. 30+ év, számtalan szabadalom és még több újítás. A high-end kategória a világ egyik vezető lézergravírozó és vágógép gyártójától.

Tanácsadás, vásárlás utáni betanítás, saját szerviz, alkatrészek raktárunkból vagy egy-két nap alatt az európai központi raktárból.

Jöjjön el hozzánk, vagy tudjon meg többet a gépekről és a technológiáról Epilog honlapunkon vagy a webshopban.


Flux lézergravírozó és vágógépek

Egy Kickaster projektből indult, mára a nagy presztízsű Tajvani gyártó gépei rengeteg helyen feltűnnek a közösségi médiában. Világhírnevüket a megfizethetőség és a kompromisszummentes minőség melletti elkötelezettség alapozta meg. Ezeket a gépeket nagyon könnyű használni, de számtalan YouTube videóban látható lélegzetelállító alkotás a tanúja annak, mire képesek.

A Flux lézergravírozó és vágógépek iskolába, kis cégeknek, lelkes amatőröknek, dizájnereknek, művészeknek, modell és makett kluboknak és bárki másnak is jó választás lehet.
Jöjjön el bemutatótermünkbe és próbálja ki őket. Gépek, opcionális kiegészítők, alkatrészek, plexi és falapok a webshopban.


Bofa elszívó és szűrőberendezések

A lézergravírozógépek elengedhetetlen velejárója az elszívás és a szűrés, ami viszont energiaigényes, elég zajos, és a szűrőelemeket állandóan cserélni kell. Ezért nagyon nem mindegy, milyen berendezést választ.

Az Angol Bofa esetén 30+ év tapasztalat, folyamatos kutatás és fejlesztés és akkreditált eredmények vezettek számos rangos díj és elismerés megszerzéséig.

Tanácsadás, szűrőelemek azonnal raktárunkból, szerviz.
Tudjon meg többet a berendezésekről vagy vásároljon szűrőelemeket a webshopban.


Varga fűrészek

Az 50 éve alapított svájci Mechanik Muntelier profil és vékonylemez daraboló fűrészei világszerte ismertek a gravírozással foglalkozók körében.
A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően a gépek alig változtak a hosszú évek alatt, mégis pont úgy jók, ahogyan ma is gyártják őket.

Svájci precizitás és megbízhatóság, hosszú élettartam. Ezeket a fűrészgépeket nem szokták lecserélni a tulajdonosaik.
Kérjen árajánlatot vagy hasonlítsa össze az egyes modellek tulajdonságait a webshopban.


Karos ollók, sarokvágó prések

Ezek a segédeszközök főként vékony réz és alumínium táblák darabolására és alakítására valók.
Hasznos kiegészítők a kínálatunkban szereplő Epilog és Flux lézergravírozógépek mellé, hiszen azokkal a gravírozásban használt fémek, mint a réz és alumínium vágása nem lehetséges.