Webáruház

Viszonteladó partnereink részére webáruházunkat átadásra kínáljuk. A COLOP termékekkel feltöltött, egyedi arculatra alakítható honlapot szerződés keretében vásárolhatják meg.

Házhozszállítás

Raktárkészlet

Egyedülállóan széles raktárkészletünkből sürgős megrendeléseket is nagy biztonsággal teljesíteni tudunk. Nagyobb bélyegzős tétel rendelése esetén kívánságára partnerünk gravírozott logojával, elérhetőségével szállítjuk a bélyegzőt, mely így értékes reklámhordozóvá is válik.

Egyedi ajánlatok

Különleges igényekre beszállítóinkkal együttműködve speciális termékajánlatokat dolgozunk ki. Kiemelt vásárlóink számára a szokásos feltételek mellett egyedi értékesítési konstrukciókat is kínálunk.

Szerviz

Az általunk forgalmazott gépek szervizelését saját szervizcsoport végzi a lehető legrövidebb határidővel garanciaidőn belül és azon túl is. Célunk az, hogy partnereink számára gépeink megbízhatóan és folyamatosan értéket termeljenek.

Tanácsadás, vásárlás

Partnereink számára bemutatótermünkben szaktanácsadással és termékmintákkal állunk rendelkezésre minden munkanapon. A bemutatóteremben azonnali vásárlási lehetőséget biztosítunk.

Betanítás

Gépvásárláskor kollégáink a helyszínen segítenek az üzembe helyezéskor a megfelelő ismeretek elsajátításában, valamint folyamatosan rendelkezésre állnak szakmai információkkal.

Továbbképzés, nyíltnapok

Meghatározott időközönként partnereinket oktatásokat, továbbképzéseket, nyílt napokat tartunk. Az eddig nagy érdeklődésre számot tartó R+C Akadémia értékes információkkal szolgál értékesítési helyzetekről, a kommunikációs sémákról, a szakmai környezetről egyaránt.

Bélyegzőház gravírozás

A Printer Compact fő méret(ek) (20-30-40) rendelése esetén, méretenként 25 db-tól a bélyegzőket cégük logojával, elérhetőségeivel INGYEN meggravírozzuk. Rendeléskor, kérjük, jelezzék, ha igényt tartanak szolgáltatásunkra.

Marketing támogatás

Viszonteladó partnereink részére reklám- és marketingtámogatást nyújtunk. A különböző marketing eszközöket, eladóhelyi reklámokat, feliratokat, megállító táblákat a letöltések menüpont alatt tekintheti meg.

Üzletkötőink

A piacgazdaságokra jellemző, és Magyarországon is kialakult egészséges konkurenciahelyzet cégünket a kereskedelemhez kapcsolódó szolgáltatások folyamatos fejlesztésére serkenti. Ügyfeleink megtartása és minél magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében tevékenységünk során egyre nagyobb a szolgáltatásaink aránya. Üzletkötőink a helyszínen szaktanácsadóként segítik partnereink munkáját.