Cleany szappanpecsét, avagy tisztakéz bélyegzők

szappanos belyegzok colop egyszarvu 1
szappanos belyegzo colop oroszlan 1
szappanos belyegzok colop polip

Megérkeztek Magyarországra is a Colop Cleany 2 in 1 motiváló szappanpecsétek. Ezekkel a tisztakéz érzés bélyegzőkkel könnyedén rávehetőek a lurkók a rendszeres és alapos kézmosásra, ami észrevétlenül épül be napi rutinjukba.

Hamarosan itt a bölcsőde-, óvoda-, iskolakezdés…

Szeretnénk megkönnyíteni a bacik és vírusok elleni napi harcot legújabb Cleany motivációs szappanpecsétjeinkkel.

Különösen fontos ez, mikor a gyerekek visszatérnek a közösségbe, sőt az őszi vírusokkal terhelt időszakban kiemelt jelentőséggel bír, hogy minél előbb szoktassuk rá a gyerekeket az alapos kézmosás szabályainak elsajátítására.

Felkelés után nyomja a választott szappanpecsétet a gyermek kézfejére vagy tenyerére, majd hagyja 10 másodpercig száradni.
A nap folyamán szappanos, melegvizes kézmosásokkal a gyerkőc keze ragyogóan tiszta és a nap végére remélhetőleg motívum mentes. 😊

Szappanpecsét használata képekben

A csomag tartalma:

szappanos bélyegzővel kezet mos

Játszótér, homokozás, kinti tartózkodás után küzdeni kell a gyermekkel, hogy kezet mosson?
Jön a hiszi, a veszekedés?
,,De már tiszta a kezeeeem!”,
,,Már megmostaaaam!” – imerős érvelések, ugye?!

MÁTÓL ennek VÉGE!

A rendszeres kézmosás szabályainak elsajátítása és rendszeressége soha nem volt még ennyire egyszerű, mint most a Colop Cleany motiváló szappanpecsétjeivel. Ezeknek a cuki tisztakéz érzés bélyegzőknek a segítségével könnyedén rávehetőek a lurkók a rendszeres és alapos kézmosásra, ami végül beépül napi rutinjukba.

Különösen fontos ez az ősszel beköszöntő vírusokkal terhelt időszakban!

A Tisztakéz pajtik:
Leo, Octo és Unico már alig várják, hogy a gyerekek napi rutinjának részesei legyenek, biztosítva számukra a hatékony baktérium- és vírusmentes kézmosást.

Bacik és vírusok elleni napi harcot könnyítik meg a Colop Cleany 2 in 1 motiváló szappanpecsétjei, avagy tisztakéz érzés bélyegzői, amelyekkel könnyedén rávehetőek a lurkók a rendszeres és alapos kézmosásra, ami észrevétlenül épül be napi rutinjukba.

Motiváció gyanánt elsajátíthatjuk a szappanpecsétes kézmosós dalt is, amit vígan dalolva napi élmény lesz a kézmosás a lurkók számára!

Biztonság:

A tőlünk megszokott módon az új Colop termékeink fejlesztése, illetve gyártása során nem ismerünk kompromisszumokat, így továbbra is a minőség és a biztonság a legfontosabb számunkra.

A csúcsminőség garantálása és megtartása érdekében minden Cleany terméket Európában gyártunk, a legszigorúbb kozmetikai irányelvek szerint, azok maradéktalan betartásával.

  • A Cleany szappanpecsétek bélyegzőfestékét a Dermatest Germany tesztelte, amelyen ,,Sehr gut”, nagyon jó értékelést kapott.
  • A Cleany szappanokat Európa egyik legrégebbi és legelismertebb szappanmanufaktúrája gyártja, amely mindenben megfelel az EU kozmetikai rendeletének.
  • Minden Cleany bélyegző speciális, bőrgyógyászati tanúsítvánnyal rendelkező (tesztelt) festékkel gyártott, ami azt jelenti, hogy a bőr számára 100%-ban biztonságos.
  • A bélyegzőházba antibakteriális Microban van integrálva, ezzel is hatékony védelmet nyújtva a káros baktériumok ellen, ezáltal is extra védelmet biztosítva a bélyegző teljes élettartalma alatt.
  • Minden Cleany bélyegző akár kb. 3000 nyomatra képes.
sehr gut minosites colop
microban technology colop

Sika-sika-mika dal:

Miért éri meg a Colop Cleany 2 in 1 motiváló szappanpecsétje Neked?

  • Nincs több hiszti és veszekedés a kézmosás miatt.
  • Játszva tanulja meg a gyerek az alapos kézmosás szabályait.
  • Motivációként hat a gyermeknél, különböző bélyegzőket választhat.
  • Ritkábban betegszik meg, köszönhetően az alapos kézmosás elsajátításának.
  • Szemléltető videó és egy kedves dallal vidáman megy a kézmosás.
szappanos belyegzo colop kezmosas

Töltsd le Leo, Octo vagy Unico tisztasági pecsétgyűjtőjét az alábbi linken, ezzel is motiválva a kis gézengúzokat!