Egyedi szalagok pillanatok alatt az új COLOP e-mark szalagállomással

A vadonatúj e-mark szalagállomás az e-mark nyomtatót professzionális tekercses nyomtatórendszerré alakítja át.

A cserélhető szalagvezetőnek köszönhetően – amelyet a csomag tartalmaz – 10 mm, 15 mm és 25 mm széles szalagok a végtelenített nyomtató funkcióval egyszerűen és gyorsan tehetők egyedivé.

Az e-mark, ugyan egy álló eszköz részeként funkcionál, így sem veszít a rugalmasságából. A felhasználó személyre szabhatja a szalagok / címkék kialakítását. Beállíthatja a pontos nyomtatási hosszúságot, vagy éppen kiválaszthatja a nyomtatni kívánt címkék darabszámát.

Mire lehet használni a szalagállomást?

A COLOP e-mark szalagállomás lehetővé teszi, hogy egy egész tekercs szalagot néhány perc alatt teljesen egyedivé tegyen, bárhol és bármikor, amikor és ahol csak szüksége van rá.

Ez lehet egy csokor virág a megfelelő alkalomra, vagy az ajándék csomagolásához használt szalag egyedi nyomtatással, de az esküvői dekorációnak is páratlan részesévé tud válni.

Az e-mark nyomtató egy testre szabható kiváló minőségű, színes szalagnyomtatást tesznek lehetővé. Kiválaszthatja, milyen hosszúságú szalagra szeretne nyomtatni, illetve megadhatja, hogy hány grafikát szeretne egymás után nyomtatni.

A COLOP e-mark végtelenített címkenyomtatás funkciónál szintén jó lehetőség, hogy a felhasználó eldöntheti, milyen gyakran nyomja a lenyomatot a tekercsre, így egy szellősebb elrendezést téve lehetővé.