Indítsd a nyarat LaDot-tal!

Helló nyár, Helló LaDot!

Ideiglenes tetoválás, amely egyedivé tesz és kiemel a buliban, a strandon vagy a kerti partikon!

Július 13-tól már a

dm log

kijelölt üzleteiben is elérhetők.

inditsd a nyarat ladot al colop

Végre itt a nyár, itt a jó idő. A könnyű nyáresti ruhák, a pántos felsők már nem takarják a ma oly népszerű tetoválásokat. Te is szeretnél egyedi tetoválást, de nem akarsz hosszú távon elköteleződni egy-egy motívum mellett? Akkor itt a LaDot alkalmi tetoválás, mely megtévesztésig hasonlít a valódi tetoválásokhoz.

Te és a LaDot tökéletes párost alkottok.

Nem kell mást tenned, csak válassz a többféle méretű és motívumú tetováló köveink közül! Tedd színessé a tetoválásod különböző tusaink, csillámköveink segítségével.

Ha nem akarsz, vagy nem tudsz választani akkor nézd meg csomagjainkat, melyeket a legnépszerűbb motívumokból állítottunk össze.

A tetoválást gyorsan és egyszerűen készítheted el akár magadnak is. De a legjobb, ha ezt egy csajos program keretében teszed meg a barátnőiddel. Nézz meg egy rövid videót arról, hogyan csináld!

Így készíts LaDot tetoválást!

… Látod? Ilyen egyszerű.

Szülinapot szervezel a gyerekeknek? Mivel lehetne feldobni a bulit? A LaDot ideiglenes tetoválás biztos siker. Népszerű figurák gyerekeknek, színes tusok, csillámkövek. A gyerekek imádni fogják, úgyhogy szerezz egy segítő nagy tesót, vagy anyukát, aki az egész buli alatt csak ezt fogja csinálni!

Az elkészült tetoválások akár 36 órán át a bőr felületén maradnak, bírják a napi zuhanyzást, strandolást is. Bőrbarát, anti allergén termékek. A tetoválások könnyedén eltávolíthatók egy kis babaolajjal vagy sminklemosóval.

Kövess minket social media platformjainkon, és küldj nekünk egy fotót a kedvenc tetoválásoddal!