Kézmosás is lehet élmény

closeup,of,little,toddler,girl,washing,hands,with,soap,and

Minden szülő és pedagógus találkozott már azzal, hogyha a gyerkőcöt a kézmosásáról kérdeztük, rögtön jött a válasz: ,,Én már megmostam”… és valóban, mindezt 5 másodperc alatt kivitelezve…

Ismerős szituáció, ugye?

Ennek mától vége! Ugyanis mostantól Magyarországon is elérhető a Colop legújabb innovációja, a Cleany Stamp 2in1 motiváló szappanpecsét. A Colop ezen innovatív motivációs bélyegzőjével a kisgyermekes családoknak kíván alternatív módszert kínálni az alapos kézmosás szabályainak elsajátításához.

Ezzel a külföldön méltán népszerű bélyegzővel a kisgyerekek könnyedén rávehetőek a rendszeres és alapos kézmosás szabályainak elsajátítására, ami észrevétlenül épül majd be napi rutinjukba.

Immár Magyaroroszágon is elérhető ez a klassz, cuki bélyegző, amellyel jóval egyszerűbb lesz a kézmosás tanítása. Kizárólagos magyarországi forgalmazóként nálunk be is szerezhető mindhárom Cleany szappanpecsét.

Hamarosan itt a bölcsőde-, óvoda-, iskolakezdés…

good learners

A Colop szeretné megkönnyíteni a bacik és vírusok elleni napi harcot legújabb innovatív termékével, a Cleany Stamp 2 in 1 motivációs szappanpecsétjeivel.

Különösen fontos ez, mikor a gyerekek a nyári vakáció után visszatérnek a közösségbe. Minden szülő retteg a bölcsőde-, óvoda- és iskolakezdéstől, hiszen alig járnak a lurkók 2-3 napot máris megbetegednek. Sok esetben a nem vagy elnagyolt kézmosás számlájára róható fel ez is…

Éppen ezért rendkívül nagy jelentőséggel bír, hogy gyermekeinket minél előbb megtanítsuk a higiénés szabályoknak megfelelő alapos, napi kézmosásra.

Sőt az őszi vírusokkal terhelt időszakban kiemelt jelentőséggel bír, hogy minél előbb szoktassuk rá a gyerekeket az alapos kézmosásra.

Hogyan működik a Cleany szappanpecsét?

Mondhatni szó szerint gyerekjáték vele a tanítás… 😊 Mindössze annyi a teendő, hogy a gyermek kiválasztja, hogy aznap melyik Tisztakéz pajti lenyomatot szeretné, hacsak nincs abszolút kedvence. A szülő pedig a választott mintát könnyedén rápecsételi a lurkó kézfejére vagy tenyerére.
Az ügyesebb gyerkőcök akár saját magunknak is elvégezhetik a pecsétfelhelyező műveletet. Végül 10 másodperc száradást követően folytatódhat is a napi rutin.

A nap folyamán többszöri szappanos, melegvizes kézmosással a gyerkőc keze ragyogóan tiszta és a nap végére remélhetőleg motívum mentes lesz. 😊 Így mikor megyünk a kislányunkért, kisfiunkért a bölcsödébe, óvodába, iskolába már láthatjuk is, hogy aznap eleget tett-e a rendszeres és alapos kézmosás szabályának.

Pecsételés folyamata

A kézmosás szabályainak elsajátítása és rendszeressége soha nem volt még ennyire egyszerű, mint most a Colop Cleany Stamp 2 in 1 motiváló szappanpecsétjeivel. Ezeknek a cuki ,,tisztakéz érzés” bélyegzőknek a segítségével könnyedén rávehetőek a lurkók a rendszeres és alapos kézmosásra, ami végül beépül napi rutinjukba.

Különösen fontos ez az ősszel beköszöntő vírusokkal terhelt időszakban!

A Tisztakéz pajtik: Leo, az oroszlán; Octo, a polip; és Unico, az egyszarvú már alig várják, hogy a gyerekek napi rutinjának részesei legyenek, biztosítva számukra a hatékony baktérium- és vírusmentes kézmosást.

Tisztakéz pajtik mindegyike kb. 3000 lenyomatra képes élettartama alatt, így rendkívül gazdaságos befektetés a jövőre vonatkozólag, amellyel elérhető a rendszeres és alapos kézmosás.

Kézmosós dal

Motiváció gyanánt elsajátíthatjuk a szappanpecsétes kézmosós dalt is, amivel valóban élmény lesz a négyzeten a kézmosás, egy kis mókával fűszerezve.

Immár Magyaroroszágon is elérhetőek ezek a klassz, cuki bélyegzők, amelyekkel jóval egyszerűbb lesz a kézmosás tanítása. Kizárólagos magyarországi forgalmazóként nálunk be is szerezhető mindhárom Cleany szappanpecsét.

100% biztonság

A Coloptól megszokott módon új termékei fejlesztése, illetve gyártása során nem ismer kompromisszumokat, így továbbra is a minőség és a biztonság a legfontosabb számára.

A csúcsminőség garantálása és megtartása érdekében minden Cleany Stamp 2in1 terméket Európában gyártanak, a legszigorúbb kozmetikai irányelvek szerint, azok maradéktalan betartásával.

 • A Cleany motivációs szappanpecsétek bélyegzőtintáját a Dermatest Germany tesztelte, amelyen ,,Sehr gut”, nagyon jó értékelést kapott.
 • A Cleany szappanokat Európa egyik legrégebbi és legelismertebb szappanmanufaktúrája gyártja, amely mindenben megfelel az EU kozmetikai rendeletének.
sehr gut minosites colop
 • Minden Cleany bélyegző speciális, bőrgyógyászati tanúsítvánnyal rendelkező (tesztelt) tintával gyártott, ami azt jelenti, hogy a bőr számára 100%-ban biztonságos.
 • Minden Cleany bélyegzőház antibakteriális Microban anyagból készült, amely meggátolja a baktériumok elszaporodását a bélyegző felszínén, ezáltal is extra védelmet biztosítva a bélyegző teljes élettartalma alatt. Különösen hasznos ez, ha többen használnak egy Cleany szappanpecsétet.
microban technology colop

Miért éri meg a Colop Cleany 2 in 1 motiváló szappanpecsétje Neked?

 • Nincs több hiszti és veszekedés a kézmosás miatt.
 • Játszva tanulja meg a gyerek a higiénés szabályoknak megfelelő, alapos kézmosás szabályait.
 • Motivációként hat a gyermeknél, különböző pecséteket választhat.
 • Ritkábban betegszik meg, köszönhetően az alapos kézmosás elsajátításának.
 • Szemléltető videó és egy kedves dallal vidáman megy a kézmosás.
 • Speciális, innovatív (károsanyagmentes) tintával ellátott, bőrgyógyászatilag tesztelt termék.
 • Gazdaságos termék, hiszen minden Cleany szappanpecsét élettartama alatt kb. 3000 lenyomatra képes

A szett

A csomag tartalma választható Tisztakéz pajtitól függetlenül 1 db bélyegző a választott mintának megfelelően, 1 db szappan.

Az egyes szettek tartalma tehát:
🦁 1 Cleany LEO (oroszlán) bélyegző, mancs mintával, sárga szappannal
🦄 1 Cleany UNICO (egyszarvú) bélyegző, szívecske mintával, rózsaszín szappannal
🐙 1 Cleany OCTO (polip) bélyegző, csillag mintával, lila szappannal

Ingyenes ajándék

Honlapunkról letölthetőek a tisztakéz-pajtik pecsétgyűjtő kártyák, hogy még jobban fokozzuk a lurkók tisztaság iránti elköteleződését.

Itt meg is vásárolhatod ezt a klassz, cuki bélyegzőt: