Mágneses akril képtartók

Elegancia és praktikum egyben!

Az élet csodálatos pillanatainak felidézésére leginkább a fényképek alkalmasak, azonban nem minden képkeret rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyek valóban kiemelik a fotók szépségét.

A mágneses akril képtartó családdal elérkezett az új generációs képkeretek korszaka, amelyek eleganciát és praktikumot ötvöznek.

Miben különbözik a hagyományos képkeretektől?

Ez az egyszerű és letisztult képtartó nem csupán egy design képkeret. Különleges tulajdonsága, hogy mindkét oldalán látható az elhelyezett tartalom, így kétszer annyi információt tudsz megmutatni, átadni ugyanakkora felületen. Hasáb szerű kialakításának köszönhetően fekvő és álló pozícióban is stabilan elhelyezheted bármilyen vízszintes felületen. A mágneses képtartó rendszer minden építészeti stílushoz és enteriőrbe illeszkedik. Az akril anyag üveg hatású, de tartósabb és időtállóbb, ezért a bele helyezett emlékekkel együtt hosszú ideig elkísér.

Ne csak fényképekben gondolkozz!

A mágneses képkeretek a gyors és egyszerű képcsere élményét, praktikumát nyújtják. Használd ki ezt a lehetőséget! Csipetnyi kreativitással végtelen lehetőségek tárháza nyílik meg számodra. Nem csak a mindennapokban jelenhet meg dekorációként, hanem az olyan kivételes eseményeken is, mint az esküvő. Készíthetsz asztalszámot, menükártyát, és ültetési rendet.

Mivel a képtartó mágneses rögzítéssel rendelkezik, biztos lehetsz benne, hogy minden a helyén marad.

További felhasználásként használhatod menütartónak éttermekben, bárokban, de tökéletes választás lehet szépségszalon, fodrászat árlistájának kihelyezésére is.

Keltsd életre a kreativitásod!

Használj különféle anyagokat – akár vékony textilt vagy préselt virágokat, leveleket! Tökéletes társad lesz ahhoz, hogy egyedi, személyre szabott ajándékot készíts szeretteidnek, barátaidnak, különböző alkalmakra, pl. születésnap, anyák napja, valentin nap, ballagás, karácsony és/vagy húsvét.

Lézergravírozható felületének köszönhetően egy rövid üzenettel még személyesebbé teheted.

A víztiszta akril anyag és a keret nélküli kivitel olyan egyedi egységet alkot, amely a plakettek, díjak, elismerések esztétikai megjelenését még tovább fokozza.

Téged is megihletett? Látsz benne fantáziát?

Rendeld meg webshopunkban és akár már holnap nálad lehet. Többféle méretben és kivitelben elérhető, így biztosan megtalálod az elképzeléseidnek legmegfelelőbbet.

További felhasználási tippekért kövess minket a social media platformokon.