Modern ruhajelölés

modern ruhajeloles colop 1

Mindenki életében eljön a ruhajelölés időszaka, jellemzően mikor gyermekünk bölcsődébe, óvodába vagy iskolába megy.

Régen az anyukák rémálma volt a szeptember 1-jére való felkészülés, mivel minden egyes ruhadarabot meg kellett jelölni, amely a gyerkőchöz tartozott. Így a különböző ruhaneműktől egészen a cipőkig, táskákig, egyéb eszközökig mindent el kellett látni óvodában a gyermek jelével, iskolában a monogramjával. Ez a jelölés jobb híján a tű, cérna kombós technikát takarta, ami rendkívül időrabló tevékenység volt.

Majd később a vasalható jelek is megjelentek, az édesanyák legnagyobb örömére. Ám az öröm nem tartott sokáig, hiszen a többszöri mosás következtében a vasalt jelek is távoztak a ruháról, nem csak a szennyeződések. Így kezdődött elölről a tortúra, persze mindig a legrosszabbkor következett be a ,,baleset”, amikor már nem volt idő a körülményes jelölésre.

Mára mindez már a múlté, köszönhetően a Colop innovatív bélyegzőjének, amely egy speciálisan a textilek jelölésére kifejlesztett termék.

Speciális bélyegző:

modern ruhajeloles colop textil belyegzo

A Colop Mine Ruhabélyegző különlegessége, hogy bármilyen textilfelület (pamut, len, vászon, poliészter) bélyegzésére alkalmas, sőt papíron, fán, bőrön is megtapad.

A bélyegző kirakós voltából adódóan igény szerint alakítható, így használható bölcsődések, óvodások, iskolások nevének bélyegzésére (ruhákon, cipőkön, táskákon, tolltartókon stb.). A sötét ruhákra történő bélyegzés megkönnyítéséhez egy fehér, vasalható textil címke is jár a csomaghoz.

A Colop Mine ruhabélyegzőt nemcsak a gyerekek ruháinak jelölésénél alkalmazhatjuk, hanem akár legyen szó egyenruháról (mentő, tűzoltó, rendőr, orvos, szakács, pincér stb.) mindenütt bevethető a ruhabélyegző. Sőt a bélyegző lenyomata speciális kiképzésének köszönhetően nemcsak textileken tapad meg, hanem papíron, bőrön, sőt fán is.

Speciális festék:

modern ruhajeloles colop csereparna

A Colop Mine Ruhabélyegző párnája egy speciális, bőrbarát festékkel van ellátva, ami klinikailag tesztelt, így biztonsággal használható. Továbbá a tinta speciális voltának következtében mosásálló. Így nem kell aggódni, hogy pár mosás után lekopik, lepereg, mint a vasalható jelölések.

A bélyegzőpárna bőségesen át van itatva a speciális tintával, ezáltal 1000 lenyomatot készíthetünk vele. Azokra az anyukákra is gondoltunk, akiknek több csemetéjük van, így elérhető webáruházunkban a bélyegzőhöz külön 2 db-os cserepárna is.

Mosás:

A Colop Mine Ruhabélyegzővel pecsételt ruhák mosásállóak, így hosszú ideig olvasható marad a jelölés.
Tesztek alapján a ruhabélyeg

  • 50 mosást bír ki 30 C°-on,
  • 25 mosást 60 C°-on,
  • 10 mosást 90 C°-on.

Spórolás:

A két legfontosabbat IDŐT és PÉNZT spórolhatunk a Colop Mine Ruhabélyegzővel, amivel egyszerűen gyerekjáték a jelölés! A praktikus kirakós bélyegző segítő társad lesz bölcsődés, óvodás, iskolás gyerkőcöd dolgainak ,,leltárazásához”. 😊

Egyediség:

modern ruhajeloles colop textil belyegzo 2

A Colop Mine Ruhabélyegzők egyénre szabhatóak, hiszen a bélyegzőház alatti indexkártya cserélhető. További információ a www.imagecard.minestamp.com oldalon található, ahol elkészíthetjük saját, egyedi Colop Mine Ruhabélyegző indexkártyánkat.

Válogathatunk csúcsminőségű, szebbnél szebb háttérképek közül, vagy feltölthetjük saját képeinket, szerkeszthetjük a meglévő sablonokat, vagy saját fotóinkat is, mindezt ingyenesen, magyar nyelven!

Miért éri meg a Colop Mine Textil bélyegző Neked?

  • Időt spórolsz vele.
  • Bármilyen textilfelületen (pamut, len, vászon), sőt papíron, fán, bőrön is megtapad.
  • Rendkívül gazdaságos, hiszen a bélyegző párnája közel 1000 lenyomathoz elegendő.
  • Speciális, innovatív (bőrbarát) ruhafestékkel van ellátva.
  • Mosásálló textilfestéknek köszönhetően hosszú ideig olvasható marad (50 mosás: 30 C°-on, 25 mosás 60 C°-on, 10 mosás 90 C°-on).
  • A csomag tartalmaz egy fehér, vasalható textil címkét a sötét ruhákra történő bélyegzés megkönnyítéséhez.
  • 100%-ban az Európai Unióban készült termék, a legmagasabb minőségbeli követelményeknek megfelelően.

A szett tartalma:
Colop Mine Ruhabélyegző, fekete cserepárna, vasalható fehér szalag, betűkészlet, csipesz.

Vásárláshoz keresd fel webáruházunkat és csapj le még ma erre a nagyszerű termékre, hogy ezáltal is megkönnyítsd a lurkók dolgainak leltározását!