REINER JetStamp 1025 elektromos bélyegző – all-in-one

jetstamp lenyomatokkal

Örömmel mutatjuk be a Reiner elektromos bélyegzők legújabb tagját, a JetStamp 1025 kézi jelölőt.

Nagyobb méret, változatos funkciók

Az új JetStamp 1025 tintasugaras nyomtató még egyszerűbbé és izgalmasabbá teszi a jelölést. A JetStamp 1025 nyomtatóval mobilan nyomtathat termékekre, azok csomagolására vagy dokumentumokra akár 25 mm nyomatmagasságig – egyetlen nyomtatópatronnal.

Ez egy forradalmi megoldás a csomagolóipar számára. Méretének köszönhetően nagy felületek nyomtatására is alkalmas, például dobozra, kartonra, csomagolásra vagy raklapra, akár 85 mm-es nyomatszélességben.

Az új termék fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettek a készüléken tárolható lenyomatok számára. A JetStamp 1025 kézi jelölő bélyegző több, mint 200 lenyomatot tud menteni és tárolni a készülékben lévő micro SD-kártyára, ami a felhasználó számára mobilitást és rugalmasságot biztosít.

Lenyűgöző nyomtató és ami mögötte van

jetstamp boritekos

A JetStamp 1025 kézi tintasugaras nyomtatóval lehet 1D vagy 2D kódot, vonalkódot, adatmátrix kódot, valamint szöveget, dátumot, időt vagy sorszámot nyomtatni.

A mellékelt szoftver lehetővé teszi az egyszerű adatátvitelt a számítógépről USB-n vagy Bluetooth-on keresztül, valamint az adatokat közvetlenül Excelből vagy Wordből is lehet importálni.

Az interfész programozása lehetővé teszi az ügyviteli-rendszerhez vagy vonalkód-címkéző szoftverhez való csatlakozást is.

Kötelező és opcionális grafikai elemek és logók

A grafikai elemek meglétét, csomagoláson való feltűntetését sok esetben törvény írja elő. Némelyik grafika viszont változatos színt ad az esetlegesen semleges terméknek.

A lenyomat megtalálható kozmetikumokon és csomagolóanyagokon, a fától az üvegig.
Legyen szó lejárati időről, minőség ellenőrzésről, eredetre vonatkozó különböző jelölési típusról.

EU-s rendelet írja elő például a hús- és haltermékek azonosító jelzéssel való kötelező jelölését. A mobil elektromos bélyegzővel ezt egyszerűen megteheti, akár SLED és batch-szám (tételszám) feltűntetésével együtt.

Az iparágak nagyon különbözőek, viszont a lenyomattal szemben támasztott elvárása mindegyiknek hasonló, azaz a termékre vagy csomagolásra kiváló és tartós minőségben kell felhelyezni. Ezt tudja a REINER JetStamp 1025 kézi elektromos bélyegző.

jetstamp vege