REINER JetStamp graphic 970 – grafikákhoz fejlesztve!

A jetStamp graphic 970 egy tintasugaras nyomtató, mellyel egyszerűen és gyorsan lehet dokumentumokat vagy termékeket jelölni a legmagasabb nyomtatási minőség mellett.

reiner mod. 970er links 41838

EGY NYOMTATÓ NEDVSZÍVÓ ÉS NEM NEDVSZÍVÓ FELÜLETEKRE IS

A JetStamp graphic 970 elektromos bélyegző normál (vízbázisú) festékpatronnal nedvszívó felületekre használható, úgy, mint papír, kartondoboz, fa raklap.

reiner 970 karton gestrichen.jpg 24290
reiner 970 holz funiert.jpg 24282

De gyorsanszáradó festékpatronnal is rendelhető, így üveg, műanyag és fém felületek is jelölhetők a segítségével. A speciálisan kifejlesztett gyorsanszáradó tinta lehetővé teszi a különböző felületekre történő nyomtatást a tökéletes, géppel olvasható jelölés érdekében. A készülék lezárja a patront az állomáson, hogy a hosszabb munkaszünetek alatt a tinta ne száradjon ki.

reiner 970 kunststoff deckel gelb.jpg 24306

MOBIL ÉS GYORS

A készülék memóriája 4 lenyomat tárolására képes, melyek között egyszerű a váltás. Ezzel optimalizálja a munkafolyamatokat és időt takarít meg.

A jetStamp graphic 970 könnyű és a tölthető akkumulátoroknak köszönhetően hordozható készülék. Így nem csak az irodában, de a raktárban, a műhelyben vagy a gyárban is használható.

inkjet drucker dms barcode drucken.jpg 15547
mobiler inkjet drucker logistik.jpg 15551

PRAKTIKUS

mobiles drucken aus erp system sap.jpg 15555

A lenyomatok gyorsan és egyszerűen elkészíthetők a számítógépen, és USB-n vagy Bluetooth-on keresztül továbbíthatók a készülékre.

A tartozék szoftveren kívül Wordből és Excelből, valamint ügyviteli rendszerekből (pl.: SAP, Oracle) is exportálható adat a JetStamp graphic 970-re.

A jetStamp graphic 970 segítségével változatos lenyomatok készíthetők. Nyomtat dátumot, időt, szöveget, sorszámot, grafikát, vonalkódot, QR kódot, többsoros lenyomatokat. Valamint vonalkódba beépített automatikus sorszámozás és dátumozás is lehetséges vele.
A maximális lenyomatméret: 65 x 12,7 mm – közepes és kis méretű lenyomatokhoz javasoljuk.

A működéshez szükséges minden tartozék megtalálható a csomagban: adapter, szoftver (egyedi lenyomat készítéséhez), USB kábel, festékpatron, 3 db tölthető akkumulátor.

A készülék részletes leírását megtalálja webáruházunkban:

JetStamp graphic 970 videó:

Published: Propszt Renáta